woensdag 18 maart 2015

Mannen slip of boxer

Het type ondergoed dat een man draagt, heeft een grote invloed op zijn gezondheid. Een strakke slip, een losse boxer of helemaal naakt? Strakke witte mannenonderbroeken zijn fantastisch: alsof een onzichtbare hand de hele dag je kloten vasthoudt.

Wat vinden jullie mooi als ondergoed voor mannen? Volgens een online enquête bij een 1000-tal mannen zijn slips () populairder dan spannende boxers () en losse boxers (). Het liefst zie ik een boxer, maakt niet uit of het strak of los zit. En nee, ik vind het niet persé nodig dat mannen zich scheren, tenzij het echt een .

Citaat van: mauzop 28-04-2013:08:40. Wat vinden vrouwen nu net mooi of niet mooi aan shorts, slip, boxer. Wij adviseren bij mannen met stevige bovenbenen (bijvoorbeeld sporters) een slip of een boxershort met lange pijpjes.


Mijn ventje draagt altijd strakke boxers. Ik vind een slip bij jongens juist stoer en veel beter staan dan een boxer. Mannen kopen vaker een makkelijke losse fit en oudere mannen een slip, terwijl vrouwen liever een strakke boxer zien.


Jammer genoeg zien mannen het kopen van ondergoed echter niet als. Houd die strakke witte slip (of vergelijkende voorname boxers) . Mannen hoeven zich niet langer zorgen te maken dat het dragen van strak ondergoed of een strakke spijkerbroek hun kansen op het .

Dat is een van de meest gestelde vragen die vrouwen aan mannen voorleggen op een feestje of in de kroeg . Nog een reden dat wij mannen er in onderbroek er ook steeds beter uit. We dragen onze slip of boxer ook niet meer helemaal tot aan de . Is het not done om een slip te dragen? Ik draag mn hele leven al slips en ik moet er niet aan denken een boxershort de dragen.


Het blijft een moeilijk keuze voor de meeste mannen, een sexy boxer of een comfortable slip. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen het wel weten, . Strakke boxershort: Deze mannen zijn meer met hun uiterlijk bezig en. Ouderwetse slip: slips zijn vooral eigenlijk iets voor kinderen of voor . Vind hier jouw favoriete ondergoed pyjama's voor heren! Slip of boxer, met print of uni, strak of juist wijd: merken als Levi's, Puma en Björn Borg hebben voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts