donderdag 26 maart 2015

Petticoat

Petticoat vertelt het humoristische verhaal van de Groningse Patricia Jagersma, oftewel Pattie, die langzaam zichzelf en de wereld van de showbizz steeds beter . De KRO-NCRV maakte de dramaserie Petticoat, over de Groningse Pattie die de showbizz in gaat. De serie, met liedjes van componist Henny .

Ondanks alle waarschuwingen besluit de Groningse Pattie te verhuizen naar de grote stad om haar droom na te jagen: ze wil zangeres worden . Petticoat (televisieserie), een Nederlandse televisieserie uit 201 gebaseerd op de . Geüpload door KRO-NCRVVanaf donderdag november zendt de KRO-NCRV de nieuwe Nederlandse dramaserie Petticoat. Pattie probeert het goed te maken met Peter die bijna naar Canada vertrekt.

Bij vader thuis treft ze een heel nieuwe situatie aan. Vanaf donderdag november zendt de KRO-NCRV de nieuwe Nederlandse dramaserie Petticoat uit. De serie, met liedjes van componist Henny Vrienten, . Volgende uitzending: Vrijdag februari, 5:Pattie probeert het goed te maken met Peter die op het punt staat om naar Canada te vertrekken.


Petticoat is een ontwapenend Nederlands nostalgiedrama. Serie (muzikale comedy) - Petticoat. De Volkskrant kijkt (nieuwe) series en . Petticoat is een dramaserie bij de KRO-NCRV.


Het verhaal gaat over de Groningse Patricia Jagersma in de jaren '50.

De eerste tv-recensies over de nieuwe NPO 1-dramaserie Petticoat zijn niet bepaald positief. Zowel Het Parool als NRC Handelsblad zijn . Hajo Bruins vindt het niet jammer dat niet Chantal Janzen, maar Abbey Hoes de hoofdrol speelt in de NPO 1-serie Petticoat. De serie is gebaseerd op de gelijknamige . Never change a winning format, dacht de KRO-NCRV, en dus is ook Petticoat een met liedjes doorspekte jarenvijftigserie, maar dan over een . Abbey Hoes als dorpse Pattie op weg naar de grote sta in Petticoat is dat Den Haag. De serie Petticoat van KRO-NCRV begint eerder dan aangekondigd.


EN: petticoats NL: het vrouwelijk geslacht NL: (attrib.) vrouwen- EN: petticoat government NL: vrouwenregering. EN: he is under petticoat government NL: hij zit . Petticoats van TopVintage geven je retro outfit dan ook die echte fifties touch! Klik hier voor ons aanbod super vrouwelijke petticoats! Petticoat' is helaas alweer toe aan de laatste aflevering.


Om de herinnering aan de serie levend te houden, selecteerden wij de leukste liedjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts