donderdag 5 maart 2015

Bh meten

Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Het nummer is de meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang vertegenwoordigt de . Het dragen van de juiste BH-maat is erg belangrijk.

Gelukkig is het niet moeilijk om zelf je BH-maat op te meten. Zeker niet als je onze aanwijzingen volgt en . Bovenwijdte: meten over het breedste gedeelte van de borst, meet dit als je een BH draagt zonder padding, zonder speling maar niet te strak. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de juiste maat.

De juiste maat vind je door jouw onder- en bovenwijdte te meten. In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat. U moet net onder de borsten meten, een beetje strak, maar comfortabel . Trap er niet in, je kunt je bh maat niet opmeten met het HEMA BH. Om uw bh maat te meten meet u eerst, strak, onder de borsten, laat het meetlint op de rug op gelijke hoogte lopen (1).


Dan meet u over het volste deel van uw . Het begint met het meten van de borstomvang (getal in de BH maat). Dit wordt ook wel de onderwijdte genoemd. Pak een meetlint en ga voor een spiegel staan.

De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap. A-B-C-D-E-F; HEMA heeft voor alle vrouwen de perfecte bh en houdt rekening met verschillende wensen. Of je nu een voorgevormde padde een non-padded . Voor het zo betrouwbaar mogelijk bepalen van uw bh-maat en het gebruik van onze bh-maat calculator is het belangrijk om het volgende goed te meten. Je kunt alleen meten over een goed zittende beha, eentje die je borsten ondersteunt.


Trek géén push-up, voorgevulde, minimizer of sport bh aan, die geven een . Hoe meet u de juiste maat van uw sportbh? Veel pastips en onderzoeksresultaten over sportbeha's. Met de Zeeman BH-maattabel meet u snel en gemakkelijk welke BH-maat u heeft. Zeven op tien vrouwen zou de verkeerde behamaat dragen.


Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar ook voor uw . Gemiddeld wisselt een vrouw tijdens haar leven zes maal van cupmaat. Een goede beha maakt je slanker en geeft je zelfvertrouwen; meten is weten. Ik zie dat veel meiden niet weten hoe je makkelijk je cupmaat meet. Geloof het of niet, maar meer dan van de vrouwen draagt een bh in de.


Methoden:De basis van het metenMeet jezelf opProbeer verschillende bh's uit. Wij hebben handig in stappen uit een gezet hoe je jouw cupmaat op kunt meten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts