donderdag 19 maart 2015

Ten cate textiel

Bedrijfskleding assortiment alle werkterreinen. Professionele kwaliteit bedrijfskleding koopt u bij Textiel groothandel Ten Kate . Van technisch textiel naar slim textiel.

Voor Europa was het duidelijk: de enige manier voor de textielindustrie om zich te handhaven is via de route van . Op het gebied van (technisch) textiel is TenCate met de revolutionaire inkjettechnologie zelfs pionier op het gebied van het digitaliseren van processen. Ten Kate Textiel is een groothandel en specialist in textiel voor commerciële en institutionele bedrijven. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw .

Egbert IV ten Cate (1904-1955) was de laatste textielbaron. Ten Kate Textiel, Alphen aan den Rijn. Terwijl de overname van beursgenoteerde hightechbedrijf Koninklijke Ten Cate niet zonder slag of stoot gaat, werd deze week het textielbedrijf . De van oorsprong Twentse multinational Koninklijke Ten Cate NV ontwikkelde zich van regionaal textielfabrikant tot wereldwijd producent van . De fabrikant van kunstvezelproducten Koninklijke TenCate wordt vrijwel zeker voor 6miljoen euro overgenomen door een consortium van . Daarmee hoopt Ten Cate zijn positie op de markt voor specialistisch textiel te kunnen handhaven dan wel te versterken, zo heeft het concern gisteren bekend . Koninklijke TenCate opent in Nijverdal nieuwe fabriek voor bedrukken textiel.


TenCate opent nieuwe fabriek in Nijverdal Foto: RTV Oost. Op maart 20werd de beursnotering van Royal TenCate beëindigd.

De overname van de Ten Cate hangt aan een zijden draadje. Donderdag bleek dat slechts 6 van de aandeelhouders hun stukken in de . Het consortium rond private-equityfirma Gilde doet het bod op textielbedrijf Ten Cate gestand. Dat melden bronnen rond de overname tegen . De overname van TenCate, de Almelose fabrikant van technisch textiel en kunstgras, is een potje straatvechten geworden. Wil je combineren met leer en textiel of een bij elkaar passende outfit? Een compleet leren pak of een leren jas met een textiel broek.


De aanstaande beursexit van TenCate uit Almelo vertoont alle. Ten Cate dat bekend is van technisch textiel als kunstgras en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts