donderdag 19 maart 2015

Ondergoed trouwjurk

Af te raden is het dragen van een body onder je trouwjurk. Shapers en corrigerende ondergoed kun jij nu ook onder jouw bruidsjurk aan. Ik zou trouwens niet zo snel kiezen voor corrigerend ondergoed als je in een warm land trouwt.

Corrigerend ondergoed is meestal niet . Tips trouwjurk passenjan 2013sexy lingerie of corrigerend ondergoed op bruiloft? Corrigerend ondergoed voor onder trouwjurkjuni 2011wat was jij kwijt aan een trouwjurk? Voorbij zijn de dagen van ondergoe bruidslingerie is een must ,vandaag de dag zijn er zo.

Niet goed: het dragen van witte lingerie onder een witte trouwjurk. Dit geeft je een bepaalde houding die je meer zekerheid geeft tijdens het passen. Zorg voor ondergoed in een lichte kleur en liefst een corselet . Voor je trouwjurk heb je namelijk echt speciale bruidslingerie nodig. Pas het corrigerend ondergoed altijd samen met je trouwjurk, je zult . Het is handig als je huidkleurig ondergoed draagt, zodat je geen last hebt van doorschijnen.


Doe verder niet te veel make-up op, want je wilt natuurlijk geen . Welke bruidslingerie past het beste onder welke trouwjurk? Vind je de bustier niet fijn zitten kan je ook voor corrigeren ondergoed kiezen in combinatie met .

Is de jurk strak rond je heupen dan kun je er geen willekeurig ondergoed onder dragen en heb je een rode bruidsjurk dan kun je de plank .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts