vrijdag 27 maart 2015

Corset onder kleding

Het moet comfortabel zitten op de heupen, zonder dat het in de heupen striemt en het mag niet duidelijk te zien zijn dat je een corset draagt onder je kleding. Ze zijn natuurlijk ook bedoeld als onderkleding. Een mooi corset kan heel goed afkleden.

Het wordt bijvoorbeeld ook vaak gedragen onder . Veel mensen dragen een korset zowel als boven- en onderkleding, en de korsetten zijn speciaal ontworpen om langere tijd te dragen ('wais t training') om een . De korsetjurken van Corset-Story vormen de perfecte keuze voor een complete korsetdracht. Soms is het beter om een apart korset en jurk te kiezen, maar op andere momenten zijn korsetjurken precies .

Ik woud at ze echt goede ondergoed korsetten zouden verkopen, ik vind het heerlijk zitten. Dus lange rijgcorsetten, die betrekkelijk inzichbaar . Je borsten en taille zien er top uit met onze erotische corsetten en bustiers trek jij de aandacht. Bovenkleding en onderkleding tegelijk.


Dames Korsetten - Bonprix Corrigerend korset. Dames Shapewear - Bonprix Corrigerende onderjurk. Een goed passend korset staat prachtig onder een strapless trouwjurk, omdat hierdoor het bovenstuk van je jurk mooi aansluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts