dinsdag 14 juni 2016

Hotmilk bh

Beautiful nursing bras and maternity lingerie by Hotmilk. Designer breastfeeding bras, stylish elegant maternity sleepwear more. De voedingsbeha van hotmilk heeft unieke details en is vaak met kant bewerkt.

Hotmilk heeft voedingsbeha's met en zonder beugels. HOTmilk is het toonaangevende merk van mooie voedingsbeha's en zwangerschapslingerie, die in meer dan landen over de hele wereld verkocht wordt. Met Lavender Sorbet komt Cake Lingerie met een superstevige bh.


Verder heeft deze bh alle HOTmilk eigenschappen: - Zes rijen met haakjes om de bh de gehele zwangerschap te kunnen dragen en daarna als voedingsbh te . Een voorgevormde voedingsbh van het merk HOTmilk, heerlijk model direct online te. In oktober 20heeft deze beha de UK-Lingerie Award goud gewonnen . Doordat HOTmilk een andere maat aanduiding gebruikt kan het zijn dat er een andere maat in de bh staat dit komt wel overheen met de maat die u besteld heeft . Mooi voedings BH van Hotmilk in zwart. Mooie kanten voorinzet met strass steentje om het helemaal af te maken. Niet voorgevormd en zonder beugels.


Dit is Hotmilks best verkochte BH ! Voor het eerst gemaakt in de kleur wit. Deze BH is zo gemaakt dat borstvoeding zeer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts