donderdag 23 juni 2016

Nylonkousen met naad

Nylonkousen met naad staan altijd elegant. We hebben eenvoudige klassiekers en hele moderne met een gouden of zilveren lurex naa de esprit-lurex.

Wil je dat ultra 'feminine' gevoel? Bekijk dan hier onze verleidelijke naadkousen voor onweerstaanbare benen! De nylonkousen zijn er in verschillende hiel types die allen de versterkte voet, echte naad en afgewerkte boord met opening hebben.


Klassieke naadkousen zijn te koop in hiel soorten, kleuren en maatsystemen met tot maten.

Deze authentieke naadkousen zijn te koop vanaf euro. Vind kousen met naad op Marktplaats.

Fully fashioned nylons, echte kousen of echte naadkousen zijn authentieke kousen met klassieke glans en elegantie. Een andere naam voor kousen met naad is 'fully fashioned nylonkousen'. Ze bestaan uit 1 nylon en worden op authentieke wijze . Met prachtige kleuren en zeer aantrekkelijke en opmerkelijke details. En de originele bicolour nylon naadkous, alsmede een zeer fijne opaque bicolour . Cervin Séduction Couture Bicolore non-stretch RHT nylonkousen met naad in.


Cervin Naadkousen met goud of zilveren naad. Nylons and More selecteerde voor u een unieke serie nylon RHT kousen. Ze zijn de perfecte keuze voor het dagelijk dragen en hebben de klassieke uitstraling . Wij zijn gespecialiseerde leveranciers (en fabrikant), van originele authentieke nylonkousen met naad en verkopen deze wereldwijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts