woensdag 22 juni 2016

Sigmavar ws satin

Watergedragen, zijdeglanzende blanke lak voor binnen. Kras- en slijtvast; Gemakkelijk te reinigen; Goed bestand tegen . Sigmavar WS Satin Watergedragen, zijdeglanzende blanke lak voor binnen.

Zijdeglanzende, watergedragen tweecomponenten vernis voor binnen. Zeer kras- en slijtvast; Geschikt voor vloeren en trappen . Sigma Sigmavar WS Satin is een sneldrogende, zijdeglanzende, kras- en slijtvaste vernis voor binnen. Gemakkelijk te reinigen, goed bestand tegen .

Nieuwe generatie acrylaat-polyurethaan blanke satin vernis voor hout, die als één-component product de beste weerstand bied tegen slijtage. Sigmavar WS Satin is een watergedragen, blanke lak voor binnen. De lak droogt snel en is slijt- en krasvast.


Tevens is het bewerkte oppervlak . Sigmavar WS Satin watergedragen, zijdeglans blanke lak voor binnen. Sigmavar WS satin is een vernis, die vooral geschikt is voor houtsoorten die in water oplosbare inhoudsstoffen of looizuur bevatten. Sigmavar WS Satin is een sneldrogende, kras- en slijtvaste, watergedragen blanke lak.


Deze vernis is prima geschikt voor het blank lakken van houtwerk . Sigmavar WS Satin OMSCHRIJVING Watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts