donderdag 5 april 2018

Bh verlenger

Ook BH verlengstukken koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment BH verlengstukken of vind een filiaal bij jou in de buurt. BH verlengstuk mm 2-pack is een ideaal verlengstuk voor een BH die te strak zit. Het geeft een betere pasvorm aan een te kleine BH en is vooral geschikt .

Handig verlengstuk voor je bh, om de omtrek te vergroten. Deze bh verlenger is te gebruiken bij iedere bh met drie haakjes. BH extender met haakjes om de bh tot 4cms breder te maken.


Handige tussenstukje om bij de hand te hebben wanneer je bh net te strak is.

Dit Save-A-Bra BH verlengstuk zorgt ervoor dat je al je BH�s bij kan stellen zoals jij dat wil. De BH verlenger komt in een set van drie kleuren; huidkleurig, zwart . De bra-extender is een flexibel verlengstukje voor een beha die even niet lekker zit door zwangerschap, gewichtstoename of andere . Met deze bh verlengers zit uw bh weer optimaal. Er zitten kleuren in pakje; Zwarte, Witte en Huid.


U klipt de bh verlenger makkelijk aan de bh vast en u . Bh verlenger om de bh te verbreden in div maten en kleuren verkrijgbaar. Maak een keuze, 25mm, 40mm (+ € 30) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts