woensdag 4 april 2018

Odlo cubic light shirt

Het Odlo Cubic Light thermo ondergoed met korte mouwen is voorzien van een kubusstructuur die voor een betere afvoer van zweet en een juiste regulatie van . Odlo dames thermo shirt korte mouw. De Odlo Cubic Light thermokleding droogt snel en houdt geen zweet vast.

Levering direct uit voorraad bij Odlo. Alleen bij Thermowear verkrijgbaar: korting op een 2-pack heren Odlo T-shirts uit de Cubic Light serie. Twee witte of twee grijze shirts in een verpakking.


Odlo-cubic-light-shirts-wit - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking.

Odlo Cubic Light sneldrogend en ventilerend ondergoed voor vier seizoenen. Hang een nat Cubic Light sportshirt even in de wind en met een kwartiertje is je . Deze keer hebben we de Odlo Cubic Light getest. Een shirt speciaal gemaakt voor de lentes en zomer. Bij het uitpakken valt als eerste de . Het Cubic Light van Odlo is een shirt gemaakt van het all-year-round Cubic materiaal.


Cubic houdt het lichaam op temperatuur, het voert het vocht af en houdt . Odlo biedt met het Cubic Light Shirt met korte mouwen Men een veelzijdig, licht sportondergoed voor het gehele jaar. De kubische structuur zorgt voor een .

ODLO - KAMILERO - T-shirt print - platinum grey melange. De Odlo Cubic Light thermokleding is een super lichtgewicht baselayer dat bijzonder snel droogt. De Odlo Cubic Light Sport T-shirt is de meeste verkochte sportshirt van Odlo. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en blijft niet plakken.


Het Odlo Cubic Light shirt is voorzien van een kubusstructuur die voor een betere afvoer van zweet en een juiste temperatuurregulatie zorgt. Levertij 3-werkdagen (gratis verzending). Het Odlo Cubic Light Baselayer T-shirt voor vrouwen is een stijlvolle, getailleerd onderhemd met korte mouwen en een ronde hals dat beschikt over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts