maandag 23 april 2018

Ondergoed met tekst

Welke tekst zou jij altijd al op een onderbroek willen bedrukken? Bekijk deze grappige teksten en bestel een boxershort met jouw naam erop! Ondergoed met teksten is helemaal in.

Je hipster of boxer mag dan ook gezien worden. Wat is nu leuker dan een hipster of boxer met een tekst of eigen naam er . Laat het mooiste ondergoed bedrukken met je eigen foto en tekst. Maak de leukste lingerie met je eigen ontwerp erop.

Draag je graag ondergoed met een persoonlijk tintje? Ontwerp hier je eigen ondergoed met tekst, foto's of één van de meer dan 100. Bedruk en bestel je gepersonaliseerde ondergoed. Op de voorkant en achterkant te bedrukken met naam, logo of tekst. Grote keuze aan Tekst Ondergoed en Tekst ontwerpen.


Spreadshirt biedt je Tekst Ondergoed en Tekst cadeaus die gegarandeerd niemand heeft. Op zoek naar gepersonaliseerd ondergoe dan helpen wij u graag verder! Maak hier ondergoed met naam of tekst!


Gepersonaliseerd ondergoed bestellen.

Laat het origineelste ondergoed bedrukken met eigen foto en tekst cadeau! Wil jij je moeder, zus of een vriendin eens echt verrassen met een grappig cadeau? Of een boxershort met daarop een leuke of verrassende tekst, ook die hebben we in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts