maandag 2 april 2018

Onderbroek bedrukken

Jouw naam of tekst op een onderbroek bedrukken? Vanaf vandaag ontwerp je zelf je eigen onderbroek! Wij bedrukken jouw tekst op een katoenen boxershort of hipster.

Een boxershort bedrukken met jouw eigen naam of tekst op de band? Bij MijnOnderbroek doen we de hele dag niks anders dan boxershorts bedrukken met een . Deze boxershort kun je laten bedrukken met je eigen foto en of tekst. Het model is strak net als de Bjorn Borg onderbroek.

Geef hem kado aan je vriendje met . Bedruk nu je eigen boxershort, tangastring of hotpants. Maak een uniek cadeau, per stuk bedrukt en voor jou op maat gemaakt. Jij kiest de tekst en wij bedrukken dit op bijvoorbeeld een onderbroek, muts, zwembroek of paar sokken.


Of je nu een verjaardagscadeau voor je vriend of voor . Draag je graag ondergoed met een persoonlijk tintje? Ontwerp hier je eigen ondergoed met tekst, foto's of één van de meer dan 100. Laat het mooiste ondergoed bedrukken met je eigen foto en tekst.


Maak de leukste lingerie met je eigen ontwerp erop.

Boxershorts mannen, retroshorts en hotpants vrouwen bedrukken met je eigen naam, tekst, logo, ontwerp. Als researchmedewerker van Dann Hensums is mij gevraagd onderzoek te doen naar boxershort bedrukken en dan met name of het 'done' of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts