vrijdag 6 april 2018

Corrigerende onderbroek met pijpjes

Hunkemöller heeft een uitgebreid assortiment corrigerend ondergoed en shapewear. Shorts met korte pijpjes: corrigeert buik, billen en heupen! Ontdek nu het corrigerende ondergoed voor onweerstaanbare vrouwelijke rondingen in de officiële Triumph Shop.

Triumph corrigerend ondergoed – laat u . Corrigerende shorts, broekjes met pijpjes, zijn er in verschillende lengtes, kleuren en materialen. Controle over je buik, billen of dijen. Wanneer je corrigerend ondergoed draagt, staat strakke kleding een stuk mooier. Corrigerend ondergoed met pijpjes is voor jou het meest geschikt.


Corrigerend ondergoed opdat je er strakker en slanker uitziet. Op zoek naar het beste corrigerende ondergoed voor een strak figuur? Vergelijk alle goedkope aanbiedingen en bestel direct online voor de . Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Corrigerende slips zijn er voor verschillende doeleinden: slips die je een wespentaille geven en je buik platter maken. Hunkemöller Julie corrigerende slip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts