donderdag 12 april 2018

Cupmaten bh tabel

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Zeker niet als je onze aanwijzingen volgt en gebruik maakt van onze BH maten tabel. Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat.

Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op. Maak gebruik van een meetlint om je maten zorgvuldig op te nemen. De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat.


In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat.

Maar u moet nog wel verschillende bh-modellen en sister sizes proberen om . Cupmaat UK, Cupmaat EU, Omvang UK, Omvang EU. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de juiste maat. De juiste maat vind je door jouw onder- en bovenwijdte te meten. De bovenwijdte of cupmaat is de omvang van je lichaam op het volste deel van je borsten. Ook zijn er bh's voor grote cupmaten en bh's om in de sporten.


Voor tijdens de zwangerschap is er een meegroei bh en geef je daarna borstvoeding, dan is er . Voor het zo betrouwbaar mogelijk bepalen van uw bh-maat en het gebruik van onze bh-maat. In de volgende tabel kun je de eerste helft van je cupmaat aflezen;.

Zo kunnen de cups van de ene bh in cupmaat 75C veel groter zijn dan de cup in een ander .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts