vrijdag 13 april 2018

Bh zonder bandjes grote maten

Altijd al dat mooie jurkje willen dragen zonder dat je je bh bandjes ziet? Bestel een strapless bh van Hunkemöller. Heb je een grotere maat dan F, bekijk dan hier ons aanbod grote maten (E+) Bh's die lopen tot cupmaat H.

Wonderbra padded strapless bh Ultimate E-I Black. Strapless betekent dat de modellen zonder bandjes gedragen kunnen worden. Een Strapless bh zonder bandjes zorgt ervoor dat je er fantastisch uitziet, zonder dat je inlevert op draagcomfort.


Een strapless bh in grote cupmaten zakt niet af.

Er worden zowel transparante bandjes als schouderbandjes in de kleur van de Bh meegeleverd. Wonderbra Multiway Strapless Bh voor grote maten kleur skin. BH zonder dat ik er de deur voor uit hoefde! Kun je als je een grote cupmaat hebt eigenlijk wel een strapless BH aan?


De cups moeten je borsten omsluiten zonder te knellen of te rimpelen, . Al tijden op zoek naar een grote maten strapless BH? Strapless behas voor grote cupmaten. Dit geldt ook voor de strapless bh, deze wordt vaak gemaakt van gladde.


De strapless bh is verkrijgbaar in diverse modellen.

Speciaal gemaakt voor grote maten van uitstekende materiaal. Bandjes van de strapless bh zijn meegelever om eventueel met of zonder bandjes te dragen. Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden?


Nee ik denk gewoon strapless, zonder bandjes. Maar een strappless Bh in die maat is heel moeilijk te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts