maandag 9 april 2018

Hunkemöller maximizer bh

Minimale moeite voor een verbluffend resultaat! Als jij altijd al een fan bent geweest van onze maximizers is deze favourite fit absoluut iets voor jou! Deze bh past perfect bij klanten met een Perfect Plunge .

Deze voorgevormde maximizer beugel bh mag niet ontbreken in jouw kast! Door de afneembare bandjes is deze bh strapless te dragen. Een unikleurige push up bh, uitgevoerd met strikjes op bandjes. Het naadloze model is voorzien van vestelbare schouderbandjes, beugels, padding in de cups . Een unikleurige bh van Hunkemöller, uitgevoerd met een push up effect.


Het model is voorzien van voorgevormde cups, beugels, dikke padding en een . Lingerieketen Hunkemöller heeft op. Vergelijk mooie bh's uit de ruime nieuwe collectie van o. Hunkemöller, Zalando Wehkamp in alle soorten maten: laagste prijs online! Witte uni maximizer bh voor een extra push-up effect.


Dames Beugel bh's - Hunkemöller Voorgevormde . Het werkte wel, maar het zat niet comfortabel. En inderdaad zoals de meeste al zeggen, de verschillen van zo'n bh en dan in bikini is da ineens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts