vrijdag 31 juli 2015

Beschermend ondergoed

Een discreet beschermend broekje dat eruitziet en aanvoelt als normaal ondergoed; Een sterk absorberend broekje van zacht materiaal; Een uitstekende keuze . Beschermend ondergoed is een discreet beschermend broekje dat eruitziet en ook aanvoelt als normaal ondergoed Beschermend ondergoed biedt zekerhei . Een discreet beschermend broekje dat eruitziet en aanvoelt als normaal ondergoed.

Voor zekerhei comfort en discretie met Fresh Odour Control. Tegenwoordig draagt iedereen een onderbroek, maar dat was vroeger wel anders!

De korte boxershort voor mannen, zoals w 'm nu ook kennen, bestaat pas . Carin Protect is mooi wasbaar absorberend ondergoed ontworpen om vrouwen te beschermen. Het is absorberend en sneldrogend voor maximaal comfort. Sanygia SANYCOLOR Beschermend Ondergoed - Een echte innovatie combineert comfort en leuke kleuren voor beschermend ondergoed!


Onopvallend ondergoed van 1 katoen. PVC beschermingslaag in het kruisgebied. Ideal voor het gebruik met incontinentie pads.


Algemeen Het Beschermend Ondergoed Level van TENA Men kan worden gebruikt bij matig tot zwaar urineverlies. Dit beschermende ondergoed heeft een .

Tena Lady Pants Discreet Medium (Beschermend Ondergoed) Pant met hoog absorptieniveau TENA Lady Pants heeft een hoog absorptieniv. Carin Vrouwelijk incontinentie ondergoed bij licht urineverlies. Pas aub uw zoekopdracht aan of neem contact op . Tena beschermend ondergoe een sterk absorberend broekje dat voelt als gewoon ondergoed.


Ik ben dus op zoek naar een beschermende onderbroek. Groothandel mannen beschermende ondergoed uit Chinese mannen beschermende ondergoed Groothandelaars Repertorium. Beenopening speciaal voor vrouwen. Beschermend ondergoed voor vrouwen.


Beschermt juist daar waar vrouwen het nodig hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts