vrijdag 10 juli 2015

Corselet met pijpjes

Corselet Harmony huidkleur - Cup C. Tailleslip met pijpjes, Petite Fleur, set van 5. Vergelijk mooie bh's uit de ruime nieuwe collectie van o.

Hunkemöller, Zalando Wehkamp in alle soorten maten: laagste prijs online! Dankzij het correctiepand aan de voorzijde van het corselet wordt de buik goed. De lange pijpjes aan dit corselet zorgen ervoor dat niet alleen uw heupen en . Heb je schoenen die je niet meer draagt?

Op Marktplaats zijn ze zo verkocht. Gevraagd corselet met pijpjes maat 1b 2== Ophalen of Verzenden. Bij een goed corselet blijft volledige bewegingsvrijheid behouden. Lacette pantylet met pijpje is sterk vormend en ondersteunend.


De pijpjes zijn uitgevoerd met een haak- en ooglsuiting. De Esbelt Corselet Bermuda is gemaakt van vocht absorberend katoen met een natuurlijke latex . Corselet van Kudresovo met lange pijpjes. Zonder bustegedeelte, waardoor u gewoon uw favoriete bh eronder kunt dragen.


Corselet van Kudreshov met praktische voorsluiting om makkelijk aan en uit te trekken.

Corselet van SPEIDEL met comfortabele, gevoerde bandjes die drukplekken op de schouders. Zo zijn er bh's, body's, corseletten en corrigerende slips met en zonder pijpjes. Welk artikel je ook kiest, belangrijk is dat het zeer nauw op je lichaam aansluit. Corrigerende slip met lange pijpjes.


DE SHORT MET PIJPJES: Deze zijn fijn onder rokjes en jurkjes, het reduceert . Shapewear voor een betoverend figuur vind je gegarandeerd op bonprix. Heerlijk comfortabel effectief: je droomfiguur in een handomdraai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts