woensdag 22 juli 2015

Nog slimmer

Dit is de langverwachte versie voor het HBO van de eerdere Nog Slimmer! Van de WO-versie werden al bijna 25. Met behulp van de Cirkel van Academisch Succes (CAS) bepaal je waar je .

De Cirkel van Academisch Succes is de basis van het boekje Nog Slimmer! Dit boekje biedt een prima handvat voor gesprekken met studenten. Succesvol leren - Boek 'Nog Slimmer' - Succesvol leren - boeken, lezingen en workshops.


ISBN: 97890865922- Nog slimmer!

De beproefde wegwijzer voor efficient en effectief studeren aan de universiteit. Wegwijzer voor efficiënt en effectief studeren. Mirjam Pol, studieadviseur aan de VU, krijg je praktische tips, die nog werken ook. Er zijn verschillende manieren om je huis slimmer te maken, in eerste instantie voor jezelf.


Rijd je na een lange dag op je werk naar huis en . Semi-autonoom varen is nog maar een voorlopig doel. Nedcargo wil de nieuwe Gouwenaar een hypermodern elektrisch .

Met Value Engineering sneller en beter. Kent u een project dat duidelijk . In samenwerking met een Nest energiepartner kan de Nest thermostaat nog slimmer worden. Hij analyseert dan nog meer gegevens en doet . Wil je het slimste uit je Invited Smart Lock halen? Koppel hem dan aan een home automation systeem.


Wij helpen u om met onze innovatieve producten uw bedrijf nog slimmer te laten functioneren en geven u gratis advies. Vertalingen in context van nog slimmer dan in Nederlands-Frans van Reverso Context: Dan is hij nog slimmer dan Big Tony. Microsoft heeft tijdens het Ignite event een aantal nieuwe features en updates gepresenteerd voor verschillende Office 3applicaties.


Philips heeft in Berlijn een volgende versie van zijn slimme tandenborstel gelanceerd. Deze is uitgerust met sensortechnologie en via . Greenchoise tilt de slimmer meter naar een hoger plan met de lancering van de BOKS-app. De app laat precies zien hoeveel gas of stroom .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts