dinsdag 28 juli 2015

Bh verlenger 3 haakjes

BH verlengstuk mm 2-pack is een ideaal verlengstuk voor een BH die te strak zit. BH verlengstukjes zijn ideaal om de omtrek te vergroten als de BH te strak zit. Het geeft een betere pasvorm aan een te kleine BH en is vooral .

Handig verlengstuk voor je bh, om de omtrek te vergroten. Deze bh verlenger is te gebruiken bij iedere bh met drie haakjes. BH extender met haakjes om de bh tot 4cms breder te maken.


BH Verlenger met haakjes (verbreder, bh tussenstukje)_.

Met deze beha verlenger geeft een betere pasvorm aan een te kleine BH en is vooral geschikt voor vrouwen tijdens zwangerschap of gewichtstoename. De BH verlenger komt in een set van drie kleuren; huidkleurig, zwart en wit. Deze tussenstukjes hebben twee haakjes en zijn daarom voor de meeste BH�s . Bh-verlengstuk (haakjes) - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Bh-Verlengstuk Mm Champagne haakjes art.


BH extender met haakjes Tijdens de zwangerschap houdt je lichaam extra vocht vast en aankomen hoort erbij. Meestal wordt een meegroei beha in het begin van de zwangerschap gekocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts