dinsdag 21 juli 2015

Craft be active

Als je de Craft kleding naast elkaar legt is al merkbaar dat de Craft Active thermokleding er een stukje dikker uit ziet dan het Craft Be Active . De Craft be active artikelen zijn de best verkochte artikelen in de Benelux. Deze artikelen houden je lichaam geisoleerd.

Craft Be Active kleding shop je bij Sportswearonline. De grootste collectie Craft Active en Active Extreme kleding vind je bij de Craft specialist. Ondershirt korte mouwen houdt je fris tijdens intensieve momenten.


Combinatie van Mesh en Active Extreme stof!

Craft Be Active Ondershirt Korte Mouwen Wit Heren voor slechts 24. Uw eerste laag voor matige tot koude weersomstandigheden. Craft Be Active CrewNeck Ondershirt Wit Heren voor slechts 25. Een zeer populair heren undershirt van Craft!


De Craft Men Basic 2-Pack is Craft Zero Layer sportondergoed voor heren. Craft Zero Layer is functionele kleding die dicht op de huid . Deze all-round thermokleding van Craft is geschikt voor ieder seizoen, legt de nadruk op isolatie en houd je bovenal droog en fris tijdens fysieke . Dankzij de nauwaansluitende en ergonomische pasvorm voel je haast niet dat je een technisch shirt aan hebt met de Craft Active Extreme CN. De Craft Be Active Thermoset Heren heeft de volgende kenmerken: De Craft Be Active Set voor heren is een comfortabele kledingset die bestaat uit een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts