vrijdag 31 juli 2015

Panty spray

Wie heeft ervaring met spray die je op je benen doet waarbij het lijkt of je een panty aan hebt. Waar koop je het en geeft het niet af? Optrex Actimist in droge en geïrriteerde ogen Spray 10ml.

Collistar Perfect Tanning Moisturizing Milk Spray 2ml. Ik verwerk het product door het eerst in de handpalmen te sprayen, daarna wrijf ik het met de handen uit over de benen. Het ziet er uit alsof je panty's draagt.


Bij voorkeur natuurlijk mooie, getinte benen, maar dat vereist voorbereiding en tijd.

Een panty dragen is het alternatief, maar niet de ideale oplossing. Wist je dat je je panty ook gewoon op kunt sprayen? Natuurlijk niet net zo warm, maar wél laddervrij en mooie egale benen gegarandeerd.


Op zoek naar aparte Panty Spray Hema? U betaalt bij Panty Spray Hema online geen verzendkosten! MOAM is opgericht door Martijn Nekoui in 201 vanuit de . Spray de delen van je kleding die het snelst aan je huid kleven in met de.


Dat zorgt er niet alleen voor dat je panty's langer meegaan, maar . Sally Hansen Airbrush Legs is een langhoudende spray voor perfect glanzende benen.

Er ontstaat een panty effect zonder een panty te dragen! Deze licht ondersteunende panty stimuleert de bloedsomloop en voorkomt dat je benen vermoeid raken. De Anni Rolfi Super Supporting Den Panty heeft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts