woensdag 15 juli 2015

Poirier kousen

Bruidsmode kousen van Poirier en Di Lorenzo, betaalbare sterke kwaliteit. Bruidsmode kousen : Kousen stay-up ST5Poirier,rh:debruidslakei.

Bruidsmode kousen,rh:debruidslakei. Poirier Kousen Uni-Colour Stay-Up Kousen,rh:babouche.

Lingerie - Bruidsmode de Sluier,rh:sluier. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Deze bi-colour stocking van Poirier is uitgevoerd in een unieke combinatie van huidskleur met ivoren of witte kanten band.


Door deze tweekleurige afwerking . Voor een mooie glans over je been en daarmee dus een échte finishing touch van je bruidscreatie zijn de bruidskousen van Poirier prachtig. De Hold-up kous van Poirier heeft een brede kantenrand en de been in huidskleur heeft een elegante satijnglans. Deze stocking kan perfect gebruikt worden . Ik had trouwens toen ik trouwde alle onderkleding van Poirier, die hebben hele mooie huidskleurige kousen met een ivoorkleurige kantrand. Wij gebruiken cookies, sluit deze melding.


Platte teennaa speciaal voor open schoenen. Deze stay-up stocking afgewerkt met een gladde band en is als één- en tweekleurige variant leverbaar. Onze zeer ruime collectie lingerie van de merken Poirier, Kleemeier en Lingadore is verkrijgbaar tot maat 105F.


Vind kousen hold up op Marktplaats. Kousen hold up merk poirier kleur gobi-ivory maaten s em xl splinternieuw bieding per . Bekijk onze collectie bruidslingerie van Poirier, Selmark en voor grote maten het merk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts