dinsdag 7 juli 2015

Sloggi romance maxi

Maxi slip van Sloggi uit de Romance serie. Deze slip van Sloggi voldoet aan al uw comforteisen en is dankzij de kanten inzetstukken en een lichte glans toch . Optimaal draagcomfort en toch stijlvol; dat is waar Romance voor staat.

Een combinatie van soepel Supima-katoen gecombineerd met microvezels, zorgen voor . Het gebruik van soepel katoen en hoogwaardige microvezels in de Sloggi Romance-serie garandeert uitzonderlijk draagcomfort voor elke dag.

Koop SLOGGI ROMANCE MAXI bij Timarco, groot aanbod en zeer lage prijzen. Polyamide katoen Elastan, ultrafijne katoen vermengd met zachte . Op zoek naar Sloggi Slip Romance Maxi ? Sloggi Basic maxi Slip met gulp wit 2+GRATIS. Sloggi Men Basic Maxi (2-pack), wit.


Altijd het 5e Sloggi- of ander artikel gratis op Ondergoedshop. Dames maxislip van Sloggi Romance waarbij de billen en heupen volledig worden bedekt. De slip is gemaakt in een heerlijke zachte comfortabele micro katoen .

De Sloggi Romance Maxi in de kleur wit. Sloggi Romance Maxi Deze maxislip van sloggi voldoet aan al uw comforteisen en is dankzij de kanten inzetstukken aan de voorzijde en een lichte glans toch . Bekijk en bestel de Sloggi Women Romance Maxi. Alle kleuren en maten op voorraad en kunnen deze snel leveren. Sloggi Slip: Sloggi Romance Maxi Slip; Damesslip; Kanten inzetstukken; Subtiele glans; Ultrafijne katoen gemengd met zachte microvezel . Sloggi Women Romance Maxi vindt u bij ons in de online shop. Voordelige prijzen, snelle levering en uitstekende klantvriendelijkheid.


Sloggi Romance Maxi Black Dit en meer uit de nieuwe collectie van Sloggi. Zwart Nu online te koop bij marjolingerie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts