woensdag 12 oktober 2016

Bh kruisen

Waarom blijven BH's niet zo mooi als toen ik ze kocht? Misschien ligt dat aan de manier hoe je ze wast of in de kast legt. Wat voor bh accessoires je ook nodig hebt, je kunt ze vinden in de webshop van Hunkemöller.

Draag je een top waarbij je behabandjes zichtbaar zijn aan de achterkant? Met een paperclip kun je eenvoudig een beha met . Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Tegenwoordig is het helemaal trendy om je bh te laten zien bij je outfit.

Deze zachte plastic clip zorgt ervoor dat je de schouderbandjes van je bh op een. Door de sportieve uitsnijdingen worden de bh banden onzichtbaar onder . BH met gekruiste bandjes aantrekken. Heb er sinds kort eentje, verkoopster kwam er mee naar het pashokje probeert u deze . Met deze vier superhandige beha hacks wordt het dragen van jouw favoriete beha's nog makkelijker. Gebruik een paperclip om bh-bandjes te camoufleren.


Bekijk hier nog super handige hacks. Bijvoorbeeld: je draagt een BH in 80C en de achterkant kruipt omhoog. Koop dat een BH waarbij je de bandjes kan kruisen zodat ze zeker .

Je kan de bandjes kruizen zodat ze niet zichtbaar zijn onder een. Bovendien kan je de bh dragen als halter bh voor onder al je haltertops. Er bestaan ook gewone bh's waarbij je de bandjes kunt kruisen over je. Onzichtbare siliconen bandjes die aan het uiteinde van stof zijn en aan een bh vastgemaakt kunnen worden.


Vasthaken, naar achteren kruisen en voor weer . Je kent ze wel, van die leuke tops die een stuk van je schouderblad laten zien. Alleen er is één probleedie bh-bandjes die overduidelijk . De leukste bh bandjes vind je op fashionchick! Bekijk nu verschillende bh bandjes van diverse webshops die jouw outfit laten matchen met . Hoe doen jullie dat, wat voor een BH draag je onder een tanktop? En als de bandjes acter kruisen, zie je ze toch nog?


Kom alvast in voorjaarsstemming met de Anita Air Control sport bh! Door de goede mogelijkheid van het kruisen van de banden is hij ook geschikt voor . Bandjes voor aan de bh om te kruisen; U haalt het bandje achter de schouderbandjes van uw bh door en sluit het door middel van een bikinisluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts