maandag 17 oktober 2016

Sauna met zwemkleding

Ga jij liever naar de sauna met je badkleding aan? De sauna's hieronder organiseren badkledingdagen waarbij je dus niet naakt hoeft te zijn om naar de sauna . Het dragen van badkleding in de Thermen van Sanadome is altijd verplicht, ook in de stoom- en mintkamer.

In Sanadome is het dus elke dag badkledingdag. Wist u dat u ook in badkleding kunt genieten van al onze wellnessfaciliteiten? Liever met badkleding de sauna in?


Bekijk hier de badkledingdagen van de verschillende sauna en thermen in Nederland.

Bekijk hier de badkledingdagen van de verschillende sauna en thermen in de provincie Zuid holland. Bekijk hier de badkledingdagen van de verschillende sauna en thermen in de provincie Noord Brabant. Bekijk nu alles over badkledingdag en reserveer direct uw dagje wellness! Geniet van een dagje wellness bij Sauna, Beauty Wellnessresort Thermen Soesterberg.


In ons sauna wellnessresort kunt u natuurlijk genieten! Maak kennis met een Dagje Wellness in badkleding! Badkledingdagen zijn ideaal als je op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met een Dagje .

Bekijk hier wanneer het badkledingdag is bij Elysium. Wanneer komt u genieten van wellness in badpak, zwembroek of bikini?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts