dinsdag 11 oktober 2016

Slim belly band

Toch beweert Slim Belly het tegendeel. Met deze opblaasbare band om je buik zou je binnen een maand minimaal cm buikomvang . Deelnemers moeten drie keer per week een half uur bewegen en krijgen een band om hun buik.

Die Slim Belly stimuleert de doorbloeding, . Slim Belly en Slim Legs bij groepslessen, Indoor-Cycling en allerlei cardiotraining. Het principe van Better Belly is gebaseerd op traditioneel sporten in een fitness centrum maar dan met een speciale infrarood tailleband. Alvorens je start met sporten doe je eerst de Slim Belly band die voorzien van luchtkamers om je buik en deze sluit je aan de achterkant.

De Slim Belly, ontwikkeld door ABC-one, is een band die om de buik gaat. Met twee slangen wordt de druk van de band op je buik geregel waardoor er druk . De Slim Belly: het belooft je een platte en strakke buik in slechts één maand. Het bestaat uit een opblaasbare band die de buik minstens cm . Instructeur zei dat je voornamelijk extra vocht verliest d. Oh, een kloon van de slim belly, daar is ook een topic over. De Better Belly is een kunststof band om je buik.


Door de infrarood dieptewarmte krijgt het lichaam een veel betere doorbloeding. Pcs Pack MYMI Wonder Slim Patch Slimming Belly Arm Leg.

Voor degene die dit niet kennen: Je gaat weken cardio training doen met een soort warme band om je buik (infrarood). Jaren geleden had je ook de zogenaamde Slim Belly die ontzettend populair was. Miljoenen exemplaren werden ervan verkocht. Onderzoek toont aan dat gebruikers van het Slim Belly. De folder van sportcentra's of afslankstudio's die de SLIM BELLY promoten.


Iemand ondertussen al ervaringen met de Beter Belly (of slim belly)? Nu kun je op ALLE cardio-apparaten met de Slim Belly band sporten. Leen bij onze receptie een mobiele pomp en je kunt direct starten op je favoriete toestel.


Bij het gebruik van deze apparaten krijg je een speciale Better Belly band om, over je kleren. Deze band zorgt er voor dat je gaat zweten en . Eindelijk is het zover: de resultaten van Better Belly! Better Belly belooft door weken lang te sporten met een verwarmde infraroodband om, . AIRPRESSURE BODYFORMING - Nederland .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts