maandag 3 oktober 2016

Figuurcorrigerende slip

Daarom heeft HEMA allerlei soorten corrigerend ondergoed voor je, ook wel shapewear genoemd. Niet alleen corrigerende slips, boxers en hemden, maar ook . Dit artikel heeft het kwaliteitskeurmerk 'Vertrouwen in textiel' .

Voel je zelfverzekerd met de producten uit de shapewear collectie van Hunkemöller met onder andere corrigerende slips, tops en body's. Zoekt u een corrigerende slip die uw rondingen zacht vorm geeft? Wordt dan verliefd op de high-waist corrigerende panty, waarvan de achterkant met een mooi . Kies dus voor slips met een hoge taille die doorloopt tot aan je BH.

Bij corrigerende slips die net boven de navel stoppen, zal de naad juist op het punt waar je . Bestel Figuurcorrigerende slip in Wit! Altijd de nieuwste collectie online bij terStal. Gratis afhalen en retourneren in meer dan 2winkels! Slip met corrigerende werking aan buik, heup en dij. Onzichtbaar onder strakke kleding, comfortabele pasvorm.


Dubbele voorpanelen voor extra versterking. Corrigerend hemd(15) Corrigerende body(37) Corrigerende jurk(20) Corrigerende legging(5) Corrigerende rok(3) Corrigerende short(21) Corrigerende slip(28) . Nu zie ik steeds op tv reclame van figuurcorrigerend ondergoed.

Ik gebruik zelf alleen een figuurcorrigerende hoge slip zonder pijpjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts