maandag 17 oktober 2016

Bh zonder rug

Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Als dit niet mogelijk is dan wordt het toch een speciale uitvoering.

Een bh zonder rug geeft je borsten steun. Dit zal vaak wel minder zijn dan bij een gewone bh. Heb je een mooie jurk met een open of lage rug? Bekijk hier onze oplossingen en bestel.

Zeer lichte witte plakbeha zonder . Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Push-up-BH met Strepenmotief op de Rug - Donkerblauw - 85C. Sloggi Wow Comfort push up bh zonder beugel.


Hieronder geniale trucs om jouw grootste bh-struggles verleden tijd te. Maar hoe staan die flirterige jurkjes met open rug dan sexy met de . Niets zo mooi (en sexy!) als een jurkje met blote rug, toch? Je hebt nu eigenlijk een soort plakbeha, maar dan zonder plak.


Een jurk dragen zonder bh, wanneer is dat nodig?

Bijvoorbeeld omdat de rug of mouwen laag zijn uitgesneden, de bandjes van je bh naast . Het vinden van de juiste bh is niet altijd even gemakkelijk, helemaal omdat het aanbod steeds groter en uitgebreider wordt. Ondergoedmode bestaat allang niet . Ik heb het al geprobeerd met zo'n lage rug-bandje, maar dat piepte er toch onderuit en trok de bh ook nogal uit zijn verband. Ik ben op zoek naar een bh met een onzichtbare rug. Ik heb m nodig voor een jumpsuit en een shirt met een hele lage rug, echt laag. Wat te doen als je galajurk geen beha toelaat!


Een iets goedkopere oplossing voor wanneer je een lage rug hebt, maar geen extreem . Hier is-ie: de oplossing voor 'de beha' in combinatie met 'de blote rug'. In de vorm van een filmpje met supersimpele DIY. Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha. Ze blijven bij mij makkelijk een hele dag zitten en zonder dat ik er last van heb. Ze Pakt Een Schaar En Begint In Haar Oude BH Te Knippen.


Lee, kreeg vaak de vraag hoe je zo'n bh zonder achterkant nou precies maakt. Alles wat je voor deze rugloze bh nodig hebt is een bh, een schaar, naald en . Een jurk met een prachtig rugdecolleté? Maar naar een stevige beha zonder rugbandje blijft het vaak zoeken. Een zichtbaar BH bandje op je rug is natuurlijk geen optie.


Maar zonder BH de deur uit lopen is voor vrouwen met een grotere cupmaat ook . Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige schouderbandjes en een doorzichtige achterkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts