dinsdag 25 oktober 2016

Bh met brede maagband

Lange bh Venus of Cortland champagne - Cup B. Magic lift lange bh Glamorise huidkleur - Cup B. Vindt u een bh onder de borsten vaak niet lekker zitten?

Dan is een maagband bh een ideale oplossing voor u. De maagband bh's zijn zonder beugel en . Nieuw bh met maagband triumph doreen lbh zonder beugel met maagband de cups . Bh met brede bandjes voor extra steun en comfort voordelig online shoppen bij Your Look… for less!

Delige cup met stretch frame voor een goede pasvorm. Een stevige lange lengte maagband en brede banden voor extra . Doreen speciale BH met lange onderband(maagband). Functionele bh's hebben brede schouderbanden en ondersteunende zij en. BH laten vermaken voor het midimodel door onze . Dit is slechts een greep uit onze brede collectie. Corrigerende bh bestellen: u koopt veilig, makkelijk en snel uw bh online op KLiNGEL.


Bestel hier uw favoriete BH, Lingerie en Ondergoed - Al vele jaren de Online Specialist in Lingerie. Aan- en uittrekken gemakkelijk gemaakt!

De voorsluiting van de Topcomfort-Longline-beha uit de serie MYLENA maakt dat mogelijk. Mylena - BH Met Maagband - Lange bh met voorsluiting voor het makkelijk aan -en uittrekken en comfortabele brede schouderbandjes. Bh zonder beugel met maagband; De cups van deze bh zijn bezet met kant; Deze bh met maagband maakt de borsten wat puntiger; Deze bh heeft brede . Vind lingerie bh maagband in Kleding Dames op Marktplaats.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor beha met maagband. Op zoek naar een mooie, comfortabele beha in een grote maat? Bekijk dan onze bustehouders met extra brede bandjes of beha's met een sluiting aan de . Prima Donna bh met maagband Sambal.


Het aan- en uittrekken is gemakkelijk door de voorsluiting met haken en ogen. De extra brede, gepolsterde schouderbanden ontlasten schouders en nek en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts