maandag 17 oktober 2016

Lak broek heren

Sexy heren lak- en leren kleding van mooie stretch kwaliteit in vele kleuren en maten te bestellen. Heren broeken van top kwaliteit stretch lak, imitatie leer en andere mooie stoffen. In vele kleuren leverbaar en in alle maten, uit eigen atelier!

Ga de uitdaging aan en kies eens voor een spannende look met deze mooie zwarte broek van lak. Het lak materiaal geeft hem een extra . Uitdagende hoogglanzende lakbroeken en chaps voor mannen. Lak broek jeans style met front en kontzakken.

Leuke niet al te gek dure lak heren kleding tot en met maat XXL. Alleen voor mannen met een lekker kontje deze uitdagende strakke heren lak broek met lange rits aan de voorzijde welke prima voor zo kan, maar zeker . Jack Wolfskin heren Echo Lake 3-in-jack maat L. Sexy heren Lak string met cockring doorzichtig ijs Silk N. Beste kwaliteit lange broeken voor heren in lak en PVC. Direct uit voorraad leverbaar, bestel online of kom passen in de grote winkel in Eindhoven. Op ieder kinky feestje trek jij de aandacht naar je toe in een hoge kwaliteit lakbroek heren.


Bestel snel en voordelig deze zwarte lak broek voor heren bij Lingerie Bestellen! Jij bent klaar voor spannende avonden met deze broek met rechte pijpen!

Traditioneel gesneden heren lak jeans, met een tailleband en riem lussen. Het lak materiaal geeft hem een extra sensueel uiterlijk. Imitatie-Leren Broek Voor Mannen - Zwart.


Voorkant met ritssluiting, drukknoop en twee zakken. Trendy Dames en Heren kleding Online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts