dinsdag 4 oktober 2016

Bh voor onder jurk met open rug

Net een nieuw jurkje met een lage rug maar altijd last van zichtbare bh bandjes? Door onze extra lange, verstelbare backstrap, die . Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant.

Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan . Of heb je er schijt aan en draag je gewoon je beha onder je jurk, zichtbaar of niet? Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! Ideaal onder jurken in pastelkleuren, die tegenwoordig helemaal hip zijn.

Met een onzichtbare beha zorg je voor support en een geweldige look. Perfect voor onder een strapless jurkje of een jurk waarbij een gedeelte . Een goed passende beha (strapless is handig!), een schaar, naald en draad en hét jurkje met open rug waarmee je van plan bent de show te . Die jurk met cut-outs, een jumpsuit met open rug, luchtige haltertops of een hemdje met flinterdunne .

Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha. Ik draag daaronder een speciaal broekje of gebruik speciale tape die ervoor zorgt . Een goed korset, torselet of bustier is belangrijk en laat je jurk nog beter uitkomen. Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige schouderbandjes en een doorzichtige achterkant.


Ik heb voor kerst een hele leuke jurk gekocht. Beha onder aan kan, want de rug is open. Welke bh onder jurk met V hals aan de achterkant.


Bekijk hier onze oplossingen en bestel gemakkelijk online. Maar hoe staan die flirterige jurkjes met open rug dan sexy met de feestdagen. Naai een oude BH in je nieuwe jurk voor ingebouwde ondersteuning. Hier is-ie: de oplossing voor 'de beha' in combinatie met 'de blote rug'. In de vorm van een filmpje met supersimpele DIY.


Onlangs maakten we nog een sport-bh van een oude onderbroek. Daarvoor hadden we alleen een schaar nodig. Op deze website wordt natuurlijk vooral aandacht besteed aan de voorkant van het lichaam, maar de achterkant van het lichaam is minstens zo belangrijk; het . Strapless, backless, met een diep decolleté of een gewaagde cut-out. Sommige trends bezorgen de modebewuste vrouw al eens wat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts