dinsdag 4 oktober 2016

Bh voor open rug jurk

Net een nieuw jurkje met een lage rug maar altijd last van zichtbare bh bandjes? Door onze extra lange, verstelbare backstrap, die . Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken!

Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant. Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan . Nou bijvoorbeeld als je het perfecte jurkje eindelijk hebt gevonden, maar dat ie met beha gewoon minder mooi is. Of heb je er schijt aan en draag je gewoon je beha onder je jurk, zichtbaar of niet?

Een goed passende beha (strapless is handig!), een schaar, naald en draad en hét jurkje met open rug waarmee je van plan bent de show te . Hier is-ie: de oplossing voor 'de beha' in combinatie met 'de blote rug'. In de vorm van een filmpje met supersimpele DIY. Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha. Ik heb serieus ooit een feestje gehad waarbij ik een jurkje met open rug droeg waarbij een .

Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige schouderbandjes en een doorzichtige achterkant. Ik heb voor kerst een hele leuke jurk gekocht. Beha onder aan kan, want de rug is open.


BH-trucs die jouw leven veranderen! Maar hoe staan die flirterige jurkjes met open rug dan sexy met de. Naai een oude BH in je nieuwe jurk voor ingebouwde ondersteuning. Vergelijk mooie bh's uit de ruime nieuwe collectie van o. Hunkemöller, Zalando Wehkamp in alle soorten maten: laagste prijs online! Calvin Klein Underwear PERFECTLY FIT Tshirt BH bare.


Met deze geweldige truc heb je wel steun aan de voorkant, maar geen bandje aan de achterkant, waardoor je die prachtige jurken met open rug kunt dragen. Heb je een topje of een mooie jurk met open rug decolleté? En je wilt je eigen bh eronder dragen?


Dan kun je gebruik maken van deze speciale bandjes die je . Die jurk met cut-outs, een jumpsuit met open rug, luchtige haltertops of een hemdje met flinterdunne . Op deze website wordt natuurlijk vooral aandacht besteed aan de voorkant van het lichaam, maar de achterkant van het lichaam is minstens zo belangrijk; het . Ook bij die fantastische jurkjes en tops met open rug kunnen borsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts