woensdag 5 oktober 2016

Anni rolfi body control

Anni Rolfi Body Control Onderjurk is een figuurcorrigerende onderjurk met aangenaam brede bandjes. Het voordeel van de onderjurk is dat deze én corrigeert . Creëer mooie billen en een platte buik met de corrigerende delen van Anni Rolfi Body Control Pants.

Het broekje zit heerlijk door de combinatie van. Creëer een platte buik en slanke taille met Anni Rolfi Body Control Hemd. Het hem gemaakt van polyamide en elastaan, sluit aan onder je arm en . Getest: de Anni Rolfi Body Control Onderjurk De corrigerende ondermode van Anni Rolfi zorgt voor een mooie slanke taille, gladde billen of een platte buik.

Ik heb een zwart hemdje van Anni Rolfi (te koop bij Kruidvat) geprobeerd. Het Kruidvat huismerk ondergoed 'Anni Rolfi' breidt haar. Het 2e model is de Anni Rolfi Body Control onderjurk en dit model heb ik ook voor . Na lange tijd van tevredenhei ben ik nu wat teleurgesteld.


Ik koop altijd body control ,Highwaist Maxi slipjes bij het Kruidvat. Verkrijgbaar in de Kruidvat winkels. Ik heb Body Control hemdjes van Anni Rolfi (Kruidvat), die zitten erg lekker, krullen niet op, zijn goedkoop en blijven redelijk goed in de was.


Dus vorig jaar heb ik bij Hema een corrigerende body gekocht. Zit ook lekker en corrigeert goed.

Test mee: Anni Rolfi Body Control Onderjurk voor een strakke look. Wil jij de onderjurk testen en het effect met een foto en #kruidvat #annirolfi. MAGIC Bodyfashion corrigerende jurk.


Het Kruidvat brengt wekelijks een nieuwe voordeelkrant uit. In de voordeelkrant staan verschillende aanbiedingen en acties van de winkel. Creëer een mooi en slank figuur met de corrigerende Anni Rolfi Body Control Maxislip. De slip zit heerlijk door de combinatie van polyamide . Tot maart 20in de aanbieding bij Kruidvat: Anni Rolfi Body Control assortiment nu korting. Vergelijk meer Ondermode aanbiedingen . Anni rolfi body control panty van het merk Anni Rolfi is beschikbaar voor de prijs van €2.


Anni rolfi body control van het merk Anni Rolfi is beschikbaar voor de prijs van €6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts